beautyway
  • “გლიცერინი”

გლიცერინი


3

აირჩიეთ წონა:

გაზიარება

INCI: GLYCERIN

გლიცერინი ასევე ცნობილია გლიცეროლის სახელით. უფერო სითხე, არატოქსიკური და ანტიალერგიული

ფართოდ გამოიყენება კოსმეტიკაში და კანის მოვლის საშუალებებში

გააჩნია ძლიერი დამატენიანებელი და სითხის შემაკავებელი თვისებები

გამოიყენება: სახის კრემები, კბილის პასტა, საპარსი ქაფი და შამპუნები, ლოსიონები, სადეზინფექციო ხსნარები, შრატები და სხვა

 

 

ფასი
3
ნანახია
6764