beautyway
  • “პოტასიუმის

პოტასიუმის სორბატი ( ორგანული კონსერვანტი)


15

აირჩიეთ წონა:

გაზიარება

INCI: Potassium Sorbate

 

პოტასიუმის სორბატი მიიღება სორბიტის მჟავისგან, კლასიფიცირდება ორგანულ და ვეგანურ კომპონენტად

თვისებები: სოკოს საწინააღმდეგო, ანტიპაქტერიული (უფრო ეფექტურია სოკოს წინააღმდეგ)

გამოყენება: კონსერვანტი კოსმეტიკურ ფორმულებში წყლის შემცველობით, 2.0 - 6.5 მჟავიანობით

დოზირება: 0.3-0.5% ფორმულაში, შესაზლებელია სხვა კონსერვანტებთან ერთად გამოყეება მაგალითად ძმარმჟავასთან

სხნადობა: კარგად იხსნება წყალში

 

 

 

ფასი
15
ნანახია
5122