beautyway
  • “კოლაგენი”

კოლაგენი


150

აირჩიეთ წონა:

გაზიარება

INCI: Collagen powder

 

კოლაგენი წარმოადგენს გარეუჯრედულ მატრიქსალურ პროტეინს რომელიც ფართოდ გამოიყენება კოსმეტიკურ ინდუსტრიაში. კოლაგენი მნიშვნელოვან როლს ასრულებს კანის ფუნქციისა და სტრუქტურის ჩამოყალიბებაში.

მოლეკულური წონა: 300.354

 

რისთვის გამოიყენება კოლაგენი?

კოლაგენი კოსმეტიკურ ფორმულებში უმნიშვნელოვანესი კომპონენტია მისი დამატენიანებელი და რეგენერაციული თვისებების გამო

გააჩნია წყლის შეკავების ფუნქცია

გამოიყენება კრემების და შამპუნების დასამზადებლად

 

 

ფასი
150
ნანახია
7006