beautyway
  • “ფენოქსიეთანოლი

ფენოქსიეთანოლი (კონსერვანტი)


10

აირჩიეთ წონა:

გაზიარება

INCI: Phenoxyethanol

ფენოქსიეთანოლი არის სინთეტიკური კონსერვანტი რომელიც ფართოდ გამოიყენება კოსმეტიკური საშუალებების დამზადებისთვის

ებრძვის როგორც გრამ დადებით ისე გრამ უარყოფით ბაქტერიებს და ხელს უშლის სოკოს წარმოქმნას

ევროკავშირის რეგულაციების მიხედვით კოსმეტიკაში მაქსიმალური დაშვებული რაოდენობა 1% ფორმულაში

 

 

ფასი
10
ნანახია
5369